Mirjam Aelen

Mijn naam is  Mirjam Aelen, met enthousiasme werk ik als haptotherapeut. Daarnaast ben ik ook yogadocent en heb ik in het verleden als verpleegkundige gewerkt. Met deze achtergrond is mijn interesse voor het geheel van lichaam en geest steeds groter geworden. Het is zelfs mijn belangrijkste drijfveer in mijn werk. Als haptotherapeut vind ik het waardevol dat ik kan bijdragen aan het herstel van de balans tussen voelen, denken en handelen. Hierbij richt ik mij in de behandeling op het vergroten van de mogelijkheden om verlangens en wensen te realiseren. Dit creëert ruimte, ruimte voor jezelf en ruimte voor het contact met je omgeving.

In de haptotherapie zijn beweging, ruimte en relatie belangrijke begrippen. Voor mij persoonlijk ook. Ik houd van wandelen en hardlopen over de heide en door het bos, samen met mijn loopmaatjes. Ik houd van lesgeven als yogadocent, in dat contact vind ik inspiratie en het nodigt uit tot nieuwe uitdagingen. Als ik hart voor iets heb dan ga ik ervoor, zowel in mijn werk als daarbuiten. Dit doe ik met betrokkenheid, empathie en creativiteit. Het geeft mij ruimte tot verbinding met mijzelf en verbinding met de ander.